Universiteit Leiden

nl en

Tarlach McGonagle ontvangt prestigieuze Comenius Teaching Fellow-beurs

Het Nationaal Regieorgaan Onderwijs (NRO) kent namens het Ministerie van OCW de Comenius Teaching Fellow-beurs toe aan 38 docenten, waaronder Tarlach McGonagle, hoogleraar Mediarecht en Informatiesamenleving. De toegekende beurs bedraagt 50.000 Euro en stelt docenten in staat hun visie op onderwijs in de praktijk te brengen .

McGonagle’s onderzoek valt onder het thema verbinding met de samenleving en heeft als titel: From mastering to making media law educational materials.
Door toe te treden tot het Comeniusprogramma kunnen de teaching fellows hun kennis en ervaring delen. Het hele hoger onderwijs profiteert op deze wijze van de vernieuwingen die dankzij dit programma tot stand komen.

Meer informatie

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.