Universiteit Leiden

nl en

Jürgen Zangenberg in vervolg televisiedocumentaire 'Jezus van Nazareth verovert de wereld'

Hoe kon een kleine Joodse sekte uitgroeien tot de grootste godsdienst op aarde? En hoe kan de boodschap van één man de wereld veroveren? In een vervolg op de EO-serie 'Jezus van Nazareth' tracht Kefah Allush de vragen te beantwoorden.

In de EO-serie 'Jezus van Nazareth verovert de wereld' reist Kefah Allush af naar de gebieden waar Jezus heeft geleefd. Ter plaatse spreekt hij met Jürgen Zangenberg, hoogleraar Antiek Jodendom en Vroeg Christendom, om een scherper beeld te krijgen van het leven van Jezus. 

De vierdelige serie ‘Jezus van Nazareth verovert de wereld’ is een vervolg op de succesvolle serie 'Jezus van Nazareth'. De nieuwe serie is te zien vanaf dinsdag 9 juni om 20.45 uur, bij de EO op NPO 2. 

Meer weten?

Lees hier meer over de serie met Jürgen Zangenberg op eo.nl

Foto: Copyright EO

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.