Universiteit Leiden

nl en

Stem op de Ontdekker van het Jaar

Welke briljante bètawetenschapper wordt onze Ontdekker van het Jaar 2019? Wordt het een natuurkundige, bioloog, medicijnontdekker of een astronoom? Of een milieuwetenschapper, wiskundige, chemicus of computerwetenschapper? Stem nu!

Het jaar 2019 loopt ten einde. Het is tijd om te stemmen voor de C.J. Kok Public Award, beter bekend als de Ontdekker van het Jaar. De genomineerden van dit jaar zijn: Tim van Erven, Max van Duijn, Sebastiaan Haffert, Irene Battisti, Sybrin Schröder & Casper de Boer, Coen van Hasselt, Víctor Carrión Bravo en Nadia Soudzilovskaia.

Breng je stem uit!

Naar het stemformulier

Stemmen op je favoriete genomineerde is mogelijk tot dinsdag 7 januari 2020, 12.00 uur. Je kan stemmen op je eigen collega, maar we bevelen ook van harte aan de ontdekkers van de andere instituten te overwegen. Lees over hun onderzoeken!

Vier facultaire prijzen

Op de facultaire nieuwjaarsreceptie op 7 januari zal de winnaar worden bekendgemaakt, samen met de winnaar van de C.J. Kok Jury Award voor het beste proefschrift van 2019, de prijs voor de Docent van het Jaar en de winnaar van de nieuwe Young Star Award voor de beste bachelorscriptie van het jaar. Op de website Our Talents & Discoveries lees je meer over al deze toppers. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.