Universiteit Leiden

nl en

Call for Abstracts voor congres over uitlevering en overlevering (14-15 mei 2020)

De Universiteiten Leiden, Utrecht en Maastricht organiseren een tweedaags, Engelstalig congres over uitlevering en overlevering.

Het congres zal plaatsvinden op 14 en 15 mei 2020 te Leiden. U wordt van harte uitgenodigd een zgn. paper proposal (abstract) in te dienen over een onderwerp dat valt binnen het congresthema. Deze abstracts bedragen maximaal 500 woorden en dienen uiterlijk 31 januari 2020 online te worden ingediend. De abstracts worden beoordeeld door het organiserend comité (Jannemieke Ouwerkerk, André Klip en Michiel Luchtman). U hoort uiterlijk 29 februari 2020 of uw abstract is geaccepteerd.

Raadpleeg onze congreswebsite (in het Engels) voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.