Universiteit Leiden

nl en

Rijpma in Minsk op uitnodiging van Nuffic Neso

Op 11 en 12 september bezocht Jorrit Rijpma op uitnodiging van Nuffic Neso Rusland de hoofdstad van Wit-Rusland (Minsk)

De Nuffic Neso kantoren zijn opgericht voor de promotie van het Nederlands hoger onderwijs in het buitenland. Op de eerste dag bezocht Rijpma het kantoor van de International Organisatie voor Migratie (IOM) in Wit-Rusland.

De tweede dag gaf hij twee lezingen. De eerste op de Belarus State University, waar hij sprak over de nieuwe Europese Commissie en haar uitdagen op het gebied van migratie en asiel. Op het Belarus Instituut voor Grenswachten sprak hij vervolgens over de vluchtelingencrisis van 2015 en de externe samenwerking van de EU op het gebied van grensbeheer.

Meer informatie over Nuffic Neso Rusland is hier te vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.