Universiteit Leiden

nl en

Podcast: hoe bepaal je de leeftijd van een asielzoeker?

Asielzoekers geven regelmatig een andere leeftijd op in verschillende EU-landen. Waarom doen ze dat? En hoe weet je hoe oud ze écht zijn? Immigratiedeskundige Mark Klaassen vertelt erover in onze podcast Enkeltje Wetenschap.

Abonneren

In Enkeltje Wetenschap vertellen wetenschappers van de Universiteit Leiden over de passie voor hun onderzoek. Dat doen ze in minder dan 15 minuten, zodat je de aflevering gemakkelijk luistert in de trein tussen onze universiteitssteden Leiden en Den Haag. We maken de podcast in het kader van ons 444-jarig bestaan.

Benieuwd naar de volgende aflevering? Abonneer je op Enkeltje Wetenschap via de volgende kanalen:

Interview: Merijn van Nuland
Montage: Lieuwe van Slooten en Merijn van Nuland
Mail de redactie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.