Universiteit Leiden

nl en

Leiden Leadership Workshop: Werken volgens de bedoeling

Op 13 Juni organiseerde het Leiden Leadership Centre een workshop naar aanleiding van het onderzoek 'werken volgens de bedoeling' bij de Sociale Verzekeringsbank en de Gemeente Den Haag.

Prikkelen

Afgevaardigden van beide organisaties en met verschillende functies waren uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over het werken volgens de bedoeling en hoe dat in beide organisaties gebeurt. Aan de hand van verschillende stellingen werden de deelnemers geprikkeld om hun ervaringen en visie te delen. Het doel van deze workshop was niet alleen om de bevindingen van het rapport te delen, maar ook om kennis tussen de twee organisaties uit te wisselen over de verschillende manieren van aanpak.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.