Universiteit Leiden

nl en

Den Ouden en Drahmann geven een Seminar aanbesteding & schaarse rechten

Jaarlijks besteedt de overheid tientallen miljarden euro’s aan uitvoering van beleid. Dat beleid kan betrekking hebben op invulling van de thuiszorg, de verkoop van overheidsgebouwen, de aanleg van infrastructurele voorzieningen of de inhuur van IT specialisten, maar ook op het toestaan van gereguleerde activiteiten of het mogelijk maken van nieuwe ontwikkelingen, zoals windmolenparken.

In veel van deze gevallen heeft dit overheidshandelen een relevant economisch belang. In dit seminar geven sprekers uit de wereld van aanbesteding en schaarse rechten hun visie op specifieke praktijksituaties en/of doorkijkjes naar nieuwe ontwikkelingen.

Willemien den Ouden en Annemarie Drahmann zijn docenten aan de specialisatieopleiding Aanbesteding & schaarse rechten. Op 16 mei hebben zij meer dan 30 cursisten gedoceerd over de verdeling van schaarse vergunningen en subsidies.

Op 27 juni 2019  zullen zij nogmaals spreken tijdens het seminar dat ter afsluiting van de specialisatieopleiding wordt georganiseerd. Willemien zal spreken over Invest NL, verdeling van publieke middelen buiten het publiekrecht om. Annemarie zal spreken over de verdeling van gedoogverklaringen. U kunt zich hier aanmelden voor het seminar.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.