Universiteit Leiden

nl en

Ruben de Graaff en Dorine Verheij presenteren onderzoek in Antwerpen

Tijdens het congres ‘Law-Making in Multilevel Settings: Federalism, Europe and Beyond’ hebben Ruben de Graaff en Dorine Verheij een presentatie verzorgd over ‘EU Regulations and the Spirit of Codification’.

Zij vestigden de aandacht op het toenemende aantal Europese verordeningen dat bepalingen van privaatrechtelijke aard bevat. Vervolgens legden zij uit welke gevolgen deze ontwikkeling heeft voor de toegankelijkheid en consistentie van het geldende vermogensrecht en gaven zij aan op welke wijze wetgevers, rechters en academici met deze ontwikkeling kunnen omgaan. Het congres werd georganiseerd door de International Association of Legislation, in samenwerking met de Universiteit Antwerpen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.