Universiteit Leiden

nl en

Eveline Crone in Het Parool: ‘Als scholier haalde ik zesjes’

Eveline Crone is een graag geziene gast in de media. Live, online en op papier krijgt de Leidse hoogleraar Neurocognitieve ontwikkelingspsychologie de ruimte voor haar positieve boodschap over het puberbrein. Op De Klapstoel in Het Parool vertelt Crone over haar ouders, het leven als jonge prof en natuurlijk de pas herziene uitgave van de bestseller 'Het puberende brein'.

Het Parool

De Klapstoel in Het Parool: ‘Als scholier haalde ik zesjes’

Volkskrant

De Volkskrant plaatst op internationale vrouwendag een foto van de nieuwe portretten van 13 vrouwelijke hoogleraren in de Senaatskamer van het Leidse Academiegebouw. 100 vrouwen als hoogleraar erbij in 1 jaar: viermaal zoveel als normaal, maar Nederland blijft nog altijd achter

Österreichischer Rundfunk & Fernsehen ORF

Warum Teenager auf Social Media abfahren

GGZNieuws

Onderzoek invloed sociale media op ontwikkeling jongeren

BNR Nieuwsradio bij Hemmen

Deepdive: Hersenonderzoek pubers (start 20'40'')

Het Financieele Dagblad

‘We weten domweg niet wat de gevolgen van sociale media zijn voor het puberbrein’  

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie