Universiteit Leiden

nl en

Van Leiden tot Tokio: Cleveringa over de hele wereld

Rond 26 november worden op ruim veertig locaties wereldwijd Cleveringabijeenkomsten georganiseerd voor Leidse alumni. Zo ook in Tokio, waar hoogleraar Japanstudies Ivo Smits zijn Cleveringalezing hield voor een volle zaal.

De Cleveringalezingen zijn er niet alleen om interessante wetenschap te delen met een breed publiek, maar ook om contact te onderhouden met alumni van de Universiteit Leiden die in het buitenland wonen en werken. Ook in Tokio waren veel alumni aanwezig. We grepen de gelegenheid aan om een aantal van hen te spreken over hun leven in Japan.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.