Universiteit Leiden

nl en

Prof. Jaap van den Herik levert 75e succesvolle PhD af

Op 27 juni 2017 heeft Daniel Dimov, promovendus aan de afdeling eLaw, zijn proefschrift succesvol verdedigd. Dit was niet alleen een bijzonder moment voor de kandidaat, maar ook voor één van zijn promotors, prof. dr. Jaap van den Herik, hoogleraar Informatica en Recht. Dimov was namelijk de 75e promovendus die Van den Herik succesvol heeft begeleid.

Gedurende zijn carrière heeft Van den Herik promovendi bij diverse Nederlandse universiteiten begeleid. Het succesvol begeleiden van 75 promovendi mag worden beschouwd als een uitzonderlijke prestatie. De afdeling eLaw feliciteert Van den Herik dan ook met deze mijlpaal en bedankt hem voor zijn inspanningen en inzet.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.