Universiteit Leiden

nl en

Mathematisch Instituut werkt samen met UWV

Marta Fiocco, universitair hooffddocent bij het Mathematisch Instituut aan de Universiteit Leiden, heeft een overeenkomst getekend met UWV. Ze gaat werken met UWV's data in het onderzoeksproject 'Optimal scaling in survival analysis'.

UWV is de administratieve autoriteit die werknemersverzekeringen implementeert en arbeidsmarkt- en datadiensten levert. Statistiekpromovendus Sanne Willems gaat het project uitvoeren. Ze gaat de tijd modelleren die werklozen nodig hebben om weer aan het werk te gaan. Dit model zal andere mensen helpen voorspellen hoe lang hun werkloosheid kan duren en UWV helpen programma's te implementeren die cli├źnten assisteeren bij hun zoektoch naar werk.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.