Universiteit Leiden

nl en

Dick van Offeren nieuw lid editorial board JIAAT

Dick van Offeren (hoofddocent afdeling Bedrijfswetenschappen) is gevraagd om vanaf 2017 drie jaar te dienen als lid van het editorial board van het Journal of International Accounting, Auditing and Taxation (JIAAT).

Het Journal of International Accounting, Auditing and Taxation publiceert wetenschappelijke artikelen op het gebied van international accounting, inclusief accountantscontrole en belastingen. Het doel van het journal is de relatie tussen de wetenschap en de praktijk te versterken. De editorial board bestaat uit wetenschappers uit dertien verschillende landen. Met deze benoeming beoogt de editorial board de continentaal Europese expertise te vergroten. Het blad wordt uitgegeven door Elsevier. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.