Universiteit Leiden

nl en

Armin Cuyvers geeft openingscollege eerstejaars en ouderejaars bachelor studenten

Op verzoek van de organiserende studenten sprak Armin Cuyvers op 5 en 6 september zowel op het openingscollege van het eerste jaar als op het openingscollege van de tweede en derdejaars bachelor studenten.

Het college voor de tweede en derdejaars bachelor studenten werd gegeven in de Leidse Bioscoop Trianon. In dit college getiteld ‘Keuzes en acties: van carrière tot partnerkeuze’ ging Armin, met behulp van verschillende TED-fragmenten op het grote scherm, in op de vele keuzes en kansen van bachelor studenten, en de vraag hoe deze te benutten in onze globaliserende werkelijkheid. Armin Cuyvers doceert Europees recht en is lid van de Leiden Teachers’ Academy.   


 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.