Universiteit Leiden

nl en

Geef je op voor de Veiligheid Innovatie Competitie (VIC) van het Ministerie van Veiligheid en Justitie

Dé vraag van de VIC 2016 is; hoe beter gebruik te maken van groeiende, ongestructureerde en veranderende data? Een vraag die in de juridische wereld speelt en bij uitstek een vraag die past binnen de ‘Legal Tech’.

MKB’ers en startups worden uitgedaagd om met nieuwe, originele ideeën te komen binnen het thema intelligente datavisualisatie. De winnaar gaat met 200.000 euro naar huis en mag zijn voorstel samen met de overheid ontwikkelen.

Je hebt tot 5 september om je op te geven voor deze landelijke challenge via www.tenderned.nl en op 30 juni vindt er een voorlichtingsbijeenkomst plaats in het Auditorium De Yp in Den Haag.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.