Universiteit Leiden

nl en

Bob Wessels benoemd als External Scientific Fellow van het Max Planck Institute Luxembourg

Prof. Bob Wessels, die vorig jaar tot hoogleraar internationaal insolventierecht met emeritaat ging is benoemd als External Scientific Fellow van het Max Planck Institute Luxembourg for International, European and Regulatory Procedural Law.

Hij zal onderzoek doen naar de professionale regels die voor rechters, curatoren en turnaround managers zouden moeten gelden voor een betrouwbare Europese markt voor het redden van bedrijven en moeilijkheden. Onderdeel van het onderzoek is ook in hoeverre contractuele regelingen (in plaats van of in aanvulling op procedurele regels) de basis voor een dergelijke redding kunnen zijn. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.