Universiteit Leiden

nl en

Ontmoetingen tussen kunst en wetenschap: video's online

Zes avonden lang gingen gerenommeerde kunstenaars en wetenschappers met elkaar in gesprek over autonomie, maatschappelijke relevantie en drijfveren in kunst en wetenschap. Elke avond is vastgelegd op video en nu integraal terug te kijken!

Programma

Hans Clevers ontmoet Ramsey Nas

Maarten Jansen ontmoet Hans van Houwelingen

Frans-Willem Korsten ontmoet Barbara Visser

Carel Stolker ontmoet Johan Simons >  VIDEO  

Marileen Dogterom ontmoet Francine Houben

Bas Haring ontmoet Colin Benders (Kyteman)

Partners

Dit programma is een samenwerking tussen Studium Generale Universiteit Leiden, de Hogeschool der Kunsten Den Haag ( Lectoraat Kunst Theorie & Praktijk), de  Academy of Creative and Performing Arts van de Universiteit Leiden,  West Den Haag en het  Paard van Troje. Tevens maakt deze activiteit deel uit van het programma van het  88e lustrum van de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.