Universiteit Leiden

nl en

Film van Leidse PhD Itandehui Jansen naar Cannes

De korte documentaire Yaavi van Itandehui Jansen is geselecteerd voor de Short Film Corner van het Cannes Filmfestival. Jansen volgt momenteel een PhD aan de Academy of Creative and Performing Arts aan de Universiteit Leiden.

Jansen maakte de film samen met Armando Bautista Garcia in het kader van het European Research Council project Time in Intercultural Context, geleid door hoogleraar Archeologie Prof.dr. Maarten Jansen. Jansen volgt momenteel een PhD aan de Academy of Creative and Performing Arts aan de Universiteit Leiden.  

Het verhaal van Yaavi

De korte documentaire vertelt over het oudere koppel Erasmo en Esperanza, dat een traditioneel leven leidt op het platteland van Mexico.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.