Universiteit Leiden

nl en

Ali Mohammad ontvangt NVOR/Mentink Award

Op 28 november 2014 heeft Ali Mohammad de NVOR/Mentink award ontvangen voor zijn artikel ‘Instellingen voor hoger onderwijs op de markt’, verschenen in het Nederlands Tijdschrift voor Onderwijsrecht en Onderwijsbeleid (NTOR 2013, nr. 3).

Deze prijs wordt eens per twee jaar uitgereikt voor het door de jury als best beoordeelde artikel, boek of publicatie van een debuterend auteur op onderwijsrechtelijk gebied en is bedoeld ter aanmoediging en bevordering van nieuwe en innovatieve publicaties. De prijs werd tijdens de jaarvergadering van de Nederlandse Vereniging voor Onderw ijsrecht (NVOR) uitgereikt door prof. mr. D. Mentink, oud-voorzitter van de NVOR en emeritus hoogleraar Onderwijsrecht aan de Erasmus School of Law. 

Ali Mohammad heeft het artikel onder begeleiding van Willemiena den Ouden en Alke Metselaar geschreven in het kader van het Honours College Law en het  Talent Programma. Over de inhoud van het artikel kunt u  hier meer lezen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.