Universiteit Leiden

nl en

Leidse wetenschappers in top meest geciteerde

Vijf Leidse wetenschappers staan in de lijst van Highly Cited Researchers 2014 van Thomson Reuters. Twee van hen zijn verbonden aan hetzelfde instituut: het Leiden Academic Centre for Drug Research. De lijst omvat de meest geciteerde 1% van de wetenschappers binnen hun vakgebied van dit jaar en dus de wetenschappers met exceptionele impact.

Leidse wetenschappers in top meest geciteerde

  • Prof.dr. Ad IJzerman - Leiden Academic Centre for Drug Research
  • Prof.dr. Wim Jiskoot - Leiden Academic Centre for Drug Research
  • Prof.dr. Jeroen Bax – LUMC, hartziekten
  • Prof.dr. Desiree van der Heijde – LUMC, reumatologie
  • Prof.dr. Ton van Raan, Centrum voor Wetenschap- en Technologiestudies

Leading minds

‘The world’s leading scientific minds, earning the mark of exceptional impact’, schrijft Thomson Reuters. Het gaat om ruim 3000 onderzoekers op 21 vakgebieden, van economie tot sterrenkunde, van landbouw tot farmocologie. In totaal staan 76 Nederlanders op de lijst.

Zie ook

Highly Cited Researchers

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.