Universiteit Leiden

nl en

Tamar de Corte

Duale promovendus/gast

Naam
T. de Corte
Telefoon
+31 70 800 9500
E-mail
t.de.corte@fgga.leidenuniv.nl

Tamar de Corte participeert als duale promovendus in het programma van Leiden University Dual PhD Centre The Hague. Werktitel proefschrift: ‘De lerende organisatie bij Stedelijke ontwikkeling'.

Meer informatie over Tamar de Corte

Tamar de Corte heeft Cultural Economics en Bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit. In 2011 studeerde zij af binnen de richting Publiek Management op rechtsvormen voor cultureel ondernemende organisaties. Hierover verscheen in 2012 een artikel van haar hand in Openbaar Bestuur. Sindsdien heeft Tamar als zelfstandige onderzoek gedaan naar leefbaarheid in wijken en cultuurparticipatie en werkte zij als fondsenwerver en projectleider. In 2016 kwam zij in dienst van gemeente Den Haag als bedrijfseconomisch medewerker en sinds 2017 werkt Tamar als onderzoeker bij de Dienst Stedelijke Ontwikkeling. Zij voert met name kwalitatief onderzoek uit voor Beleidsafdelingen Economie, Wonen en Mobiliteit.

 

Daarnaast werkt zij aan een duaal promotieonderzoek. Het onderzoek gaat over de lerende organisatie bij stedelijke ontwikkeling.   

Duale promovendus/gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Dual PhD Centre

Werkadres

Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Contact

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.