Universiteit Leiden

nl en

Suzy Duivenvoorde

PhD fellow

Naam
Mr. S.C.G.A. Duivenvoorde
Telefoon
+31 71 527 3557
E-mail
s.c.g.a.duivenvoorde@law.leidenuniv.nl

Suzy Duivenvoorde is als promovenda verbonden aan de afdeling Jeugdrecht, Instituut voor Privaatrecht.

Meer informatie over Suzy Duivenvoorde

Suzy Duivenvoorde heeft haar bachelor Rechtsgeleerdheid (cum laude) behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar bachelor heeft zij de master Public International Law, met een specialisatie in mensenrechten, aan de Universiteit van Amsterdam en de master Jeugdrecht aan de Universiteit Leiden (cum laude) afgerond.

Tijdens haar studie heeft Suzy stage gelopen bij verschillende advocatenkantoren en bij de Centrale autoriteit Internationale Kinderaangelegenheden (Ministerie van Justitie en Veiligheid). Daarnaast heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam en meegewerkt aan onderzoeken uitgevoerd door de Universiteit Leiden en de Kinderombudsman. Na haar studie is Suzy van 2017 tot en met 2019 werkzaam geweest als senior juridisch medewerker bij het Gerechtshof Amsterdam, team familie- en jeugdrecht.

Suzy is op 1 januari 2020 aan de Universiteit Leiden gestart met een proefschrift over de toepassing van kinderbeschermingsmaatregelen in (vecht)scheidingsconflicten.

PhD fellow

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Jeugdrecht en Gezondheidsrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer C2.22

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.