Universiteit Leiden

nl en

Pavlos Masouros

Universitair docent

Naam
Mr. P. Masouros
Telefoon
+31 71 527 7820
E-mail
p.masouros@law.leidenuniv.nl

Pavlos Masouros is sinds februari 2013 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht als universitair docent ondernemingsrecht. Pavlos Masouros heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit van Athene, zijn master Corporate Law & Governance afgerond aan Harvard Law School en zijn doctoraat Recht & Economie behaald aan de Universiteit Leiden.

Meer informatie over Pavlos Masouros

Pavlos Masouros is sinds februari 2013 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht, Afdeling Ondernemingsrecht als universitair docent ondernemingsrecht. Pavlos Masouros heeft zijn bachelor rechtsgeleerdheid behaald aan de Universiteit van Athene (cum laude), zijn master Corporate Law & Governance afgerond aan Harvard Law School (Fulbright Scholar Program) en zijn doctoraat Recht & Economie behaald aan de Universiteit Leiden. Pavlos geeft onderwijs in de vakken Corporate & Financial Law en Mergers & Acquisitions binnen de Advanced master European and International Business Law.

Zijn interesses zijn gelegen in het ondernemingsrecht, corporate governance en recht en economie. Pavlos geeft regelmatig onderwijs aan de universiteit LUISS Guido Carli in ItaliĆ« en aan de International Hellenic University in Griekenland. Pavlos is tevens als managing partner verbonden aan een ondernemingsrechtelijk advocatenkantoor in Athene, Griekenland.  

Universitair docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Ondernemingsrecht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer C217

Contact

Publicaties

  • Masouros & Partners Attorneys at Law Advocatenkantoor
  • Luiss Guido Carli Visiting Professor