Universiteit Leiden

nl en

Max van Haastrecht

Promovendus

Naam
M.A.N. van Haastrecht MSc
Telefoon
+31 71 527 4799
E-mail
m.a.n.van.haastrecht@liacs.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0002-4195-0585

Max van Haastrecht is promovendus Cybersecurity aan het Leiden Institute for Advanced Computer Science (LIACS). Hij studeerde Econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), waar hij zich specialiseerde in Operations Research. Daarna werkte hij 1,5 jaar in het bedrijfsleven als data-analist voor fraudedetectie. Voor zijn huidige periode bij LIACS heeft hij de eerste periode van zijn promotie aan de Universiteit Utrecht doorgebracht.

Meer informatie over Max van Haastrecht

Zijn onderzoek richt zich op het meetbaar maken van cybersecurity bij het midden- en kleinbedrijf (MKB). Verbetering van de cyberveiligheid van het MKB is het kerndoel van het Europese Horizon 2020 project GEIGER waarbij hij actief betrokken is. Momenteel leidt hij het validatiewerkpakket van het project.

Naast zijn onderzoek houdt hij erg van lesgeven en het begeleiden van studenten, en is hij altijd op zoek om zijn vaardigheden in dit domein te verbeteren. Buiten zijn werk speelt en coacht hij graag hockey, en helpt hij in zijn buurthuis door een computercursus voor beginners te geven.

Promovendus

  • Wiskunde en Natuurwetenschappen
  • Leiden Inst of Advanced Computer Science

Werkadres

Gorlaeus Gebouw
Einsteinweg 55
2333 CC Leiden
Kamernummer BM2.16

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.