Universiteit Leiden

nl en

Marieke van der Hoek

Promovendus / gast

Naam
Dr. M.A. van der Hoek
Telefoon
+31 70 800 9500
E-mail
m.a.van.der.hoek@fgga.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0001-6775-442X

In haar promotieonderzoek richt Marieke van der Hoek zich op de relatie tussen context en leiderschap op meerdere niveaus in publieke organisaties, dat ze zal uitvoeren in de universitaire sector. Naast haar onderzoek is zij ook betrokken bij het masteronderwijs op het gebied van publiek management. Doorkiesnummer: 8894

Meer informatie over Marieke van der Hoek

Marieke van der Hoek is sinds September 2016 als PhD kandidaat verbonden aan het Instituut Bestuurskunde. In haar promotieonderzoek richt zij zich op de relatie tussen context en leiderschap op meerdere niveaus in publieke organisaties. Het onderzoek zal zij verrichten binnen de universitaire sector.

Naast haar promotieonderzoek is Marieke betrokken bij een onderzoeksproject naar High Performance Teams in de Nederlandse publieke sector. Hierin draagt zij bij aan dataverzameling (online vragenlijst, interviews) en data-analyse.

Marieke heeft de bachelor Bestuurskunde (cum laude) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gevolgd, waarna zij haar master Research in Public Administration & Organisational Science aan de Universiteit Utrecht in 2016 afrondde. Voor haar masterscriptie heeft zij een mixed methods onderzoek uitgevoerd naar doelambiguïteit en goal setting strategies op universiteiten om meetschalen voor deze concepten te ontwikkelen.

Promovendus / gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Contact

Docent

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Instituut Bestuurskunde

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.