Universiteit Leiden

nl en

Laura Doornkamp

PhD student / gast

Naam
Dr. L. Doornkamp
Telefoon
+31 70 800 9503
E-mail
l.doornkamp@fgga.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0003-3972-0593

Laura Doornkamp, Msc is promovendus bij het Leiden University College, societal challenges lab sinds september 2018. Laura studeerde af in Public Administration met de specialisatie Publiek Management aan de Universiteit Leiden. Haar thesis schreef ze over de effecten van passieve representatie en gender stereotypen in wiskunde op middelbare scholen. Nu is ze onderdeel van een interdisciplinaire onderzoeksgroep die bestudeerd hoe jongeren zich voorbereiden op hun toekomst en de rol die ouders en docenten spelen in dit proces.

Meer informatie over Laura Doornkamp

Laura Doornkamp, Msc is promovendus bij het Leiden University College, societal challenges lab sinds september 2018. Ze is onderdeel van een interdisciplinaire onderzoeksgroep die bestudeerd hoe jongeren zich voorbereiden op hun toekomst en de rol die ouders en docenten spelen in dit proces. 

Laura studeerde af in Public Administration met de specialisatie Publiek Management aan de Universiteit Leiden. Haar thesis schreef ze over de effecten van passieve representatie en gender stereotypen in wiskunde op middelbare scholen. Gedurende haar master werkte ze als student assistent bij het Leiden Leadership Centre en de afdeling communicatie en marketing van de Faculteit Governance and Global Affairs van de Universiteit Leiden. 

Meer informatie op de Engelse pagina.

PhD student / gast

  • Faculteit Governance and Global Affairs
  • Faculteitsbestuur
  • FGGA Algemeen

Werkadres

Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

Contact

Publicaties

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.