Universiteit Leiden

nl en

Laura Bakola

Promovendus

Naam
T. Bakola
Telefoon
+31 71 527 4061
E-mail
t.bakola@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0001-9386-4323

Theodora (Laura) Bakola is sinds 1 november 2022 verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht als promovenda in Europees Privaatrecht.

Meer informatie over Laura Bakola

Laura Bakola (1997) beschikt over een bachelor Rechtsgeleerdheid (in 2020 behaald aan de Democritus Universiteit van Thrace) en de master 'Law and Technology in Europe' (in 2022 cum laude afgerond aan de Universiteit Utrecht). Bovendien heeft zij gewerkt als advocaat-stagiair bij de Nationale Bank van Griekenland en is zij in januari 2022 toegelaten tot de Atheense Orde van Advocaten.

Laura is voornamelijk geïnteresseerd in de bescherming van consumenten en in de regulering en aansprakelijkheid van platforms. Sinds november 2022 is zij een promovenda op het gebied van Europees Privaatrecht aan het Instituut voor Privaatrecht. Haar onderzoek is onderdeel van het Vici project 'These Shoes Don't Fit! – How can consumer interests be protected when consumer identities are increasingly diffuse?'. Dit project vindt plaats onder leiding van Prof. dr.mr. Vanessa Mak en streeft ernaar de 'one-size-fits-all' benadering in het consumentenrecht op de proef te stellen.

Meer informatie op de Engelstalige pagina.

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Civiel recht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer B2.45

Contact

Publicaties

Activiteiten

  • Geen relevante nevenwerkzaamheden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.