Universiteit Leiden

nl en

Fachrizal Afandi

Gastonderzoeker

Naam
Dr. F. Afandi
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
f.afandi@law.leidenuniv.nl
ORCID iD
0000-0001-9213-8637

Fachrizal Afandi is als buitenpromovendus verbonden aan het Van Vollenhoven Instituut.

Meer informatie over Fachrizal Afandi

Fachrizal Afandi (1981) is een promovendus bij het Van Vollenhoven Instituut. Hij is momenteel bezig met het schrijven van zijn proefschrift over de Indonesische vervolging en de strafrechtelijke case management, met name gericht op de juridische, historische en politieke aspecten van het vervolgingsproces in het Indonesisische  strafrechtsysteem.

Zijn promotors zijn prof. J.H Crijns en prof. dr. A.W Bedner. Fachrizal behaalde zijn bachelordiploma in het Indonesisch strafrecht van de Brawijaya Law School, psychologie (BSc) van Maulana Malik Ibrahim State Islamic University en Indonesian Bussiness Law (LLM) van de Brawijaya Law School.

Fachrizal is docent bij de afdeling Strafrecht, Brawijaya Law School. Hij heeft ook ervaring als openbare verdediger en rechtsbijstandsactivist. In 2011 richtte hij het Centre for Socio-Legal Studies aan dezelfde universiteit op. Hij is momenteel de uitvoerend coördinator van het Centrum voor strafrechtelijk onderzoek (PERSADA) aan de Universiteit van Brawijaya.

Gastonderzoeker

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Metajuridica
  • Van Vollenhoven Instituut

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.