Universiteit Leiden

nl en

Eva Grosfeld

Promovendus

Naam
E. Grosfeld
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
e.grosfeld@law.leidenuniv.nl

Eva haalde een bachelordiploma in Taal- en Cultuurstudies (2015) en in Psychologie (2017) aan de Universiteit Utrecht. Daarna besloot ze de onderzoeksmaster Social and Health Psychology te volgen aan dezelfde universiteit, die ze cum laude afrondde (2020).

Meer informatie over Eva Grosfeld

Tegelijkertijd werkte ze als student-assistent op het departement Sociale, Gezondheids- and Organisatiepsychologie. Tijdens het masterprogramma volgde Eva ook het Leiderschap Honours Programma en was een counselor voor het Honours onderwijs.

Vanaf juni 2020 werkt ze als PhD student bij het Europa Instituut op een interdisciplinair project genaamd: "Adapting EU courts to human nature: applying insights from social psychology to improve the legitimacy and conflict solving capacity of EU courts." Dit onderzoek kijkt vanuit een sociaal-psychologisch perspectief naar de vraag hoe we de legitimiteitscrisis, waar de EU momenteel in verkeert, kunnen verklaren en oplossen. Het project wordt begeleid door dr. Armin Cuyvers en prof. dr. Daan Scheepers, en is in samenwerking met het Ellemers lab in Utrecht.

Promovendus

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Publiekrecht
  • Europees Recht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden
Kamernummer C1.22

Contact

Publicaties

Geen relevante nevenwerkzaamheden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.