Universiteit Leiden

nl en

Aad Rozendal

Universitair docent

Naam
Dr. A. Rozendal
Telefoon
+31 71 527 2727
E-mail
a.rozendal@law.leidenuniv.nl

Aad Rozendal is verbonden aan het Instituut voor Privaatrecht als Universitair Docent Overdrachtsbelasting bij de Master Notarieel Recht.

Meer informatie over Aad Rozendal

Aad Rozendal studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift ‘Het begrip ‘belang’ in de Nederlandse belastingwetgeving’. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Aad Rozendal was ruim tien jaar werkzaam bij de Real Estate Group van PwC te Amsterdam. Thans is hij werkzaam als zelfstandig belastingadviseur onder de naam BOATHOUSE Tax Consultancy. Daarnaast is hij als extern wetenschappelijk adviseur verbonden aan RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V. en als docent en extern adviseur aan FBN Juristen. Hij was van 2012 tot en met 2022 als docent werkzaam bij de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam. Aad Rozendal is gespecialiseerd in de fiscale aspecten van vastgoed, in het bijzonder de overdrachtsbelasting en bedrijfsopvolgingsfaciliteiten.

Universitair docent

  • Faculteit Rechtsgeleerdheid
  • Instituut voor Privaatrecht
  • Notarieel Recht

Werkadres

Kamerlingh Onnes Gebouw
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

Contact

  • BOATHOUSE Tax Consultancy BV Belastingadviseur (eigenaar/directeur)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.