Universiteit Leiden

nl en

Ben van Rompuy redacteur nieuw tijdschrift Voetbal en Sportjuridische zaken

Het nieuwe wetenschappelijk tijdschrift ‘Voetbal- & Sportjuridische Zaken’ uitgegeven door Boom Juridische Uitgevers richt zich op actuele sportjuridische thema’s, met extra aandacht voor voetbal.

Het tijdschrift geeft juridische duiding aan en opinies over nationale en internationale sportjuridische ontwikkelingen en verschijnt drie keer per jaar. Naast Ben van Rompuy, universitair docent Europees mededingingsrecht (Universiteit Leiden) bestaat de redactie uit drie juristen die elk vanuit zijn vak en daarbuiten betrokken is bij de sportwereld. De redactie is een goede afspiegeling van alle relevante juridische kwesties die spelen binnen dit enerverende speelveld.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.