Universiteit Leiden

nl en

Aandacht in AD voor oratie Jan Vleggeert

Veel hoogleraren die belastingrecht doceren aan een universiteit en op hetzelfde vlak ook nog een commerciële baan hebben, lijken niet onafhankelijk. Dat stelt hoogleraar Belastingrecht Jan Vleggeert op vrijdag 30 oktober in zijn oratie.

Jan Vleggeert

Het AD schrijft over de oratie van Jan Vleggeert, die hij op vrijdag 30 oktober uitspreekt. Door de dubbele pet blijven belastingontwijking en andere heikele thema’s volgens Vleggeert onderbelicht. Lang niet alle wetenschappers werken enkel en alleen aan de universiteit. Zo is het voor juristen vrij gebruikelijk om naast hun academische loopbaan ook nog ander werk te doen, bijvoorbeeld bij een belastingadvieskantoor of bij de fiscus. 

Lees het hele artikel in het AD.

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.