Universiteit Leiden

nl en

Podcast 'Alles over Publiek Leiderschap': Leiderschap in de sport

De derde podcastaflevering uit de serie 'Alles over Publiek Leiderschap' is uit. In de podcastserie 'Alles over Publiek Leiderschap' gaan we in gesprek met interessante sprekers uit de wetenschap en praktijk over actuele leiderschapsthema's.

In de podcast staat een belangrijk maatschappelijk onderwerp centraal: sport. Hoe geef je leiding aan een sportclub? Hoe houd je je leden betrokken? 

In de podcast gaat Johan Jan Beukman in gesprek met Jill Eekhart. Zij is voorzitter van de voetbalvereniging DVVA (Door Vriendschap Verenigd Amsterdam). Jill Eekhart was eerder Bestuurslid Activiteiten en coƶrdineerde ze onder meer de viering van het 85-jarig bestaan van de club. Inmiddels heeft zij de voorzittershamer overgenomen en is daarmee de eerste vrouwelijke voorzitter van DVVA. In deze corona-crisis staat zij voor de uitdaging om leiding te geven aan een sportclub in crisistijd. 

Luister de podcast hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.