Universiteit Leiden

nl en

Jorrit Rijpma bij BNR Nieuwsradio over oproep tot Europees reisadvies

Op 30 juli sprak Jorrit Rijpma in het BNR Nieuwsradio-programma Spitsuur over de oproep van de Nederlandse reiskoepel ANVR voor een Europees reisadvies.

Op 30 juli sprak Jorrit Rijpma in het BNR Nieuwsradio-programma Spitsuur over de oproep van de Nederlandse reiskoepel ANVR voor een Europees reisadvies. Rijpma gaf aan dat, hoewel de Commissie in principe de bevoegdheid heeft om hierover een wetsvoorstel in te dienen, het onwaarschijnlijk is dat de lidstaten het snel eens zouden worden. Hij wees erop dat de Unie nu vooral probeert de verschillende nationale maatregelen te coƶrdineren. Voor een overzicht is ook een website in het leven geroepen die per lidstaat de situatie voor reizigers weergeeft: https://reopen.europa.eu/nl/

Het fragment is hier te beluisteren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.