Universiteit Leiden

nl en

Studenten MA Journalistiek en Nieuwe Media interviewen lijstduwers

Met de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart in het zicht, was er in de media de afgelopen weken weer veel kritiek op lijstduwers: bekende Nederlanders en landelijke of juist lokaal bekende (oud-)politici die extra stemmen voor een partij moeten binnenhalen, maar in werkelijkheid niet verkozen zullen worden.

Drie masterstudenten Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden maakten een serie interviews met de lijstduwers van de negen Leidse politieke partijen die mee doen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Meer weten?

Lees en beluister hier de tot dusver verschenen interviews met de Leidse lijstduwers op Sleutelstad.nl:

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.