Universiteit Leiden

nl en

Jelle van Buuren in Zembla-documentaire ‘Hacken voor dummies’

Dr. Jelle van Buuren, terrorisme deskundige, reageert in de Zembla documentaire 'Hacken voor dummies' op een issue bij Europol.

Steeds meer apparaten zijn verbonden met internet. Dat maakt de systemen heel kwetsbaar, en het blijkt dat bijna alles te hacken valt: veel apparaten, privé en bedrijfsmatig, zijn zo slecht beveiligd dat iedereen zich toegang kan verschaffen.

Jelle van Buuren, universitair docent aan de Universiteit Leiden en terrorisme deskundige, reageert in de uitzending op een issue bij Europol. De directie van Europol heeft naar aanleiding van de Zembla-documentaire zeer uitgebreid onderzoek ingesteld.

Bekijk de Zembla-documentaire 'Hacken voor dummies' met Jelle van Buuren.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.