Universiteit Leiden

nl en

Stefaan Van den Bogaert in SportMagazine over de gevolgen van een eventuele Brexit voor het internationale voetbal

Donderdag 23 juni spreekt het Verenigd Koninkrijk zich in een referendum uit over het EU-lidmaatschap. Wat zijn de mogelijke gevolgen van een eventuele Brexit voor het internationale voetbal, en met name de impact op de Premier League, de Engelse voetbalcompetitie die momenteel als de grootste en de aantrekkelijkste ter wereld wordt beschouwd, als de beste voetballers van de EU mogelijk niet langer meer gebruik kunnen maken van hun vrij verkeersrechten en naar Engeland kunnen trekken?

Stefaan Van den Bogaert beantwoordt deze vraag in het artikel De Engelse ploeg wordt de grote winnaar” door journalist Jan Hauspie in het Belgische SportMagazine van 22 juni 2016. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.