Universiteit Leiden

nl en

Boekpublicatie Wim Willems ‘Hagenezen die er mochten wezen’

Wat en vooral wie hebben de stad Den Haag gevormd? Wim Willems, hoogleraar Sociale Geschiedenis en directeur van het Modern Urban Studies (MUS) Instituut, beschrijft het in zijn reeks historische en autobiografische boeken over Den Haag.

Namen die voorbij komen zijn bijvoorbeeld Guusje Nederhorst, Louis Couperus en Caro van Eyk. Met hun talenten en activiteiten hebben zij Den Haag haar unieke karakter bezorgd. ‘Hagenezen die er mochten wezen’ is een eerbetoon aan de diversiteit van Nederland, de bewoners van Den Haag en aan hen die vorm hebben gegeven aan de ‘ziel’ van de stad.

Het boek ligt vanaf 25 juni 2016 in de winkel en wordt op 3 juli officieel gepresenteerd op Divercity Festival in het Zuiderpark, Den Haag.

9789080683792 (ISBN13) en 9080683795 (ISBN-10)

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.