Universiteit Leiden

nl en

Wetenschapsoriëntatie en aansluiting

Deelname Wetenschapscongres voor vwo

Het Wetenschapscongres voor vwo wordt georganiseerd voor leerlingen uit 4 of 5 vwo ter voorbereiding op het profielwerkstuk: onderzoek doen staat centraal. Een dag vol informatie en inspiratie voor je eigen onderzoek. Dit schooljaar wordt het Wetenschapscongres georganiseerd op 29 mei 2024.

Toegangsbewijs

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je moet je dan ook vooraf aanmelden; er wordt automatisch een ontvangstbericht van de aanmelding verstuurd. Als de maximumcapaciteit bereikt wordt, sluit de aanmelding. Je ontvangt in de week voorafgaand aan het congres per e-mail aanvullende informatie.

Bewijs van deelname

Je ontvangt aan het eind van de dag een bewijs van deelname van 5 slu. Deze slu kunnen scholen overnemen in het schoolexamendossier van de leerling (bijvoorbeeld in het kader van OVO/LOB of als tijdsinvestering PWS, ter beoordeling aan de school).

Informatie voor scholen

Alle deelnemers melden zich individueel aan. Voor schooldeelname geldt het volgende reglement:
 

  • Scholen die overwegen om met een groep leerlingen aan het Wetenschapscongres deel te nemen, kunnen vooraf contact opnemen om te informeren hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Het is niet mogelijk om plaatsen te reserveren.
  • Van scholen die met een groep leerlingen deelnemen, verwachten wij vanuit uw school minimaal 1 begeleider per 10 leerlingen.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.