Logo Universiteit Leiden.

nl en

Onze mensen

Maak kennis met de mensen van ons team.

 • Jet Bussemaker Hoogleraar Wetenschap, beleid en maatschappelijke impact, in het bijzonder in de zorg

  Jet Bussemaker is hoogleraar Wetenschap, Beleid en Maatschappelijke impact in het bijzonder in de zorg bij zowel het LUMC als de FGGA. In haar onderzoek richt zij zich o.a. op gezondheidsongelijkheid, samenwerking tussen het medisch- en sociaal domein en transities in de zorg.

 • Sandra Groeneveld Hoogleraar publiek management

  Sandra Groeneveld is hoogleraar Publiek Management aan het Instituut Bestuurskunde. Binnen Population Health Governance richt zij zich op vraagstukken van leiderschap- en organisatieverandering.

 • Jelmer Schalk Universitair hoofddocent

  Dr. Jelmer Schalk is universitair hoofddocent bij het LUMC. Zijn onderzoek richt zich voornamelijk op de samenwerking tussen organisaties binnen het social en medisch domein.

 • Eduard Schmidt Universitair docent

  Dr. Eduard Schmidt is universitair docent bij het instituut Besturuskunde. Binnen Population Health Governance richt hij zich voornamelijk op leiderschap- en organisatievraagstukken binnen zorgorganisaties. Verder doceert hij in zowel de bachelor als master Bestuurskunde en in de master Population Health Management.  

 • Suzan van der Pas Universitair hoofddocent

  Dr. Suzan van der Pas is universitair hoofddocent bij het LUMC. Haar onderzoek richt zich voornamelijk op de samenwerking binnen het sociaal en medisch domein. Verder geeft onderwijs in de master Vitality & Ageing.

 • Dr. Sietse Wieringa is huisarts en ziekenhuisarts en als onderzoeker verbonden aan het LUMC. In zijn onderzoek richt hij zich op o.a. op duurzaamheid, evidence-based medicine en patientbetrokkenheid in de zorg.

 • Britt Kraaijeveld Promovendus / gast

  Britt Kraaijeveld is junior-onderzoeker bij het Instituut Bestuurskunde en het LUMC. De verbinding tussen zorg en bestuurlijke vraagstukken staat binnen haar onderzoek centraal.  

 • Bernard Bernards Universitair docent

  Bernard Bernards is universitair docent bij het Instituut Bestuurskunde. In zijn onderzoek richt hij zich op onzekerheidsreductie, leiderschap en innovatie binnen wijkteams in verschillende gemeentes.

 • Fia van Heteren Promovendus

  Fia van Heteren is promovendus bij het Instituut Bestuurskunde en het LUMC. In haar onderzoek richt zij zich op gezondheidsongelijkheid en gezondheidspercepties van professionals in het sociaal en medisch domein zorgprofessionals.

 • Janna Goijaerts Promovendus

  Janna Goijaerts is promovendus bij het LUMC. Binnen haar onderzoek richt zij zich op de institutionele mechanismen van gezondheidsongelijkheid.

 • Lynn Colder Promovendus

  Lynn Colder is promovendus bij het Instituut Bestuurkunde en het LUMC. Haar onderzoek richt zich op verantwoording en leiderschap binnen de zorg in samenwerking met IZZ en PGGM.

 • Dorine van Staalduinen is promovendus bij het LUMC. Haar onderzoek richt zich op Value-Based Healthcare, met een focus op organisatieverandering en implementatie.

 • Roos van Lammeren Promovendus LUMC

  Roos van Lammeren is promovendus bij het LUMC. Haar onderzoek richt zich op de samenwerking binnen netwerken binnen het sociaal en medisch domein.

Deze website maakt gebruik van cookies.