Universiteit Leiden

nl en

Liveable planet lunch meetings

Sluit aan bij onze Liveable Planet community! Elke maand organiseren we een lunchbijeenkomst. Iedereen van de Universiteit Leiden die iets met duurzaamheid doet, is welkom om elkaar te inspireren en mooie samenwerkingen op te bouwen.

Over het Liveable Planet programma

Het programma Liveable Planet is een van de acht interdisciplinaire programma's die de Universiteit Leiden in 2020 is gestart.

Het Liveable Planet-programma wil al het Leidse duurzaamheidsonderzoek - van natuurwetenschap tot beleid en van sociaal-cultureel onderzoek tot archeologie - bundelen. Alleen op die manier kunnen we de grote uitdagingen het hoofd bieden die ons staan te wachten als we de planeet ook in de toekomst leefbaar willen houden voor al haar bewoners.

Het programma dient als hub voor het brede scala aan relevant duurzaamheidsonderzoek dat binnen de Unversiteit Leiden wordt uitgevoerd en nodigt iedereen die geïnteresseerd is uit om bij te dragen aan dit initiatief.

Over de lezingen

Eén keer in de maand komen we samen om elkaar te inspireren tijdens een (online) lunchlezing. Elke lezing vertelt een andere onderzoeker hoe zijn of haar onderzoek kan bijdragen aan het creëeren en behouden Leefbare Planeet. Van rechten tot archeologie en milieuwetenschappen tot sociale wetenschappen: je kunt duurzaamheid via allerlei invalshoeken bekijken.

Praktische informatie

Locatie Online in MS Teams
Tijdstip 12:00 - 13:00
Frequentie Maandelijks op de laatste donderdag van de maand
Voertaal Engels
Aanmelden Niet nodig, deelname via deze link
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.