Universiteit Leiden

nl en
Kom naar de Experience Day van International Studies (Engelstalig)

Studievoorlichting

Experience Day International Studies (Engelstalig) (REGISTRATIE GESLOTEN)

Datum
zaterdag 6 april 2024
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

De aanmeldingen voor Proefstuderen zijn gesloten.

Ben jij geïnteresseerd in de Engelstalige studie BA International Studies en wil je ervaren hoe het is om dit programma te studeren? Kom dan naar de Experience Day, hier ga je dieper in op het programma. Je kunt een hoorcollege en een werkgroep volgen, en praten met staf en studenten op de informatiemarkt.  

De Experience Day is in principe bedoeld voor studenten die zich al verdiept hebben in het programma door het bezoeken van een Open Dag, of het meedoen aan de Online Experience

LET OP: REGISTREER JE VOOR 3 APRIL 

Programma van het evenement

  • Start de dag met een hoorcollege, gegeven door Prof dr. Marina Terkourafi
  • Volg een werkcollege in een kleinere groep. Hier bespreek je het hoorcollege en het huiswerk dat je hebt voorbereid samen met de tutor en je medestudenten.

Schrijf je in

Het programma van de dag staat hier beneden in een schema. Je kunt een begeleider of ouder meenemen, voor hen is er een parallel programma bestaande uit een programma presentatie en een stadswandeling. De locatie van de Experience Day is Wijnhaven, Den Haag.

Programma Experience Day

Tijd Programma
12.00-12.30 Inloop & Registratie 
12.30-13.30 Hoorcollege / Programma ouders & begeleiders
13.30-13.45 Break
13.45-14.45 Tutorial / City Tour voor ouders & begeleiders

Huiswerk

Om je voor te bereiden op de Experience Day krijg je huiswerk. Je vindt het huiswerk hier. Omdat je tijdens de Experience Day dieper ingaat op de inhoud van het programma, is het slim om vooraf deze video te kijken over de opzet van het programma. Zo heb je een compleet beeld. 

Neem contact op

Als je vragen hebt over dit evenement, stuur dan een mailtje naar: proefstuderen@hum.leidenuniv.nl. Als je vragen hebt over International Studies, dan kun je chatten met een Student Ambassadeur, via deze link. De contactgegevens van de andere stafleden kun je hier vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.