Universiteit Leiden

nl en
Kom naar de Experience Day van International Studies (Engelstalig)

Studievoorlichting

Experience Day International Studies (Engelstalig)

Datum
zaterdag 25 november 2023
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag

De aanmeldingen voor de Experience Day zijn gesloten.

Ben jij geïnteresseerd in de Engelstalige studie BA International Studies en wil je ervaren hoe het is om dit programma te studeren? Kom dan naar de Experience Day, hier ga je dieper in op het programma. Je kunt een hoorcollege en een werkgroep volgen, en praten met staf en studenten op de informatiemarkt.  

De Experience Day is in principe bedoeld voor studenten die zich al verdiept hebben in het programma door het bezoeken van een Open Dag, of het meedoen aan de Online Experience

Programma van het evenement

  • Start de dag met een hoorcollege, gegeven door Dr. Jonathan London 
  • Volg een werkcollege in een kleinere groep. Hier bespreek je het hoorcollege en het huiswerk dat je hebt voorbereid samen met de tutor en je medestudenten.

Schrijf je in

Er worden twee identieke rondes aangeboden. Je kunt je inschrijven voor ronde 1 of 2, zie ook het schema beneden. Je kunt een begeleider of ouder meenemen, voor hen is er een parallel programma. De locatie van de Experience Day is Wijnhaven, Den Haag.

Ronde 1

Tijd Programma
12.00-12.30 Inloop & Registratie 
12.30-13.30 Ronde 1 Hoorcollege / Begeleider&Ouder programma 
13.30-13.45 Break
13.45-14.45 Tutorial ronde 1 / Begeleider & Ouder programma


Round 2

Time (CEST) Programme
13.15-13.45 Inloop & Registratie
13.45-14.45 Ronde 2 Hoorcollege / Begeleider&Ouder programma
14.45-15.00 Break
15.00-16.00 Tutorial ronde 1 / Begeleider & Ouder programma

Ouders en begeleiders  

Voor ouders en begeleiders is er een apart Engelstalig programma, bestaande uit een presentatie en een tour van de stad. De locatie van het programma is Wijnhaven, Den Haag.

Huiswerk

Om je voor te bereiden op de Experience Day krijg je huiswerk. Het huiswerk voor de dag is hier te vinden. Omdat je tijdens de Experience Day dieper ingaat op de inhoud van het programma, is het slim om vooraf deze video te kijken over de opzet van het programma. Zo heb je een compleet beeld. 

Neem contact op

Als je vragen hebt over dit evenement, stuur dan een mailtje naar: proefstuderen@hum.leidenuniv.nl. Als je vragen hebt over International Studies, dan kun je chatten met een Student Ambassadeur, via deze link. De contactgegevens van de andere stafleden kun je hier vinden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.