Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | LUCIS Middle Eastern Culture Market

Midden-Oosten Cultuurmarkt 2023

Datum
zaterdag 11 november 2023 - zondag 12 november 2023
Locatie
Rijksmuseum van Oudheden / National Museum of Antiquities
Rapenburg 28
Leiden
Zaal
Trajanuszaal, Leemanszaal, Tempelzaal
Watan Dabkes optreden bij de 2022 editie - foto door Simone Both

De achtste editie van de Midden-Oosten Cultuurmarkt vindt plaats in het Rijksmuseum van Oudheden in Leiden in het weekend van 11 en 12 november 2023. De markt is gratis te bezoeken en op beide dagen geopend van 10.00-17.00 uur.

Bezoekers kunnen genieten van een gevarieerd en rijk gevuld programma met lezingen en workshops over de talen en culturen in het Midden-Oosten. In de Tempelzaal zijn er verschillende optredens, kunnen bezoekers Midden-Oosterse lekkernijen proeven en shoppen bij onze kraampjes met exclusieve producten uit de regio.

Voertaal

Het programma bevat zowel Nederlands- als Engelstalige onderdelen. Kijk voor alle informatie over het programma op de Engelstalige aankondiging. Per onderdeel wordt aangegeven of de voertaal Nederlands of Engels is.

De Midden-Oosten Cultuurmarkt wordt georganiseerd door het Leiden University Centre for the Study of Islam and Society (LUCIS) in samenwerking met het Rijksmuseum van Oudheden. De markt wordt mede mogelijk gemaakt door het Rijksmuseum van Oudheden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.