Universiteit Leiden

nl en

Bijeenkomst

Lunchbijeenkomst Missie Menselijke Maat - Leeratelier 'Maatwerk en Regie'

Datum
vrijdag 2 december 2022
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DC Den Haag
Zaal
4.78 (vierde etage)

Lunchbijeenkomst 2 december: Leeratelier maatwerk en regie

Tijdens deze lunchlezing vertellen Erik Jan Bosch (coördinator kennis en innovatie, gemeente Den Haag) en Bernard Bernards (universitair docent Bestuurkunde, Universiteit Leiden) over het leeratelier Maatwerk en Regie van de gemeente Den Haag. Dit leeratelier is erop gericht om professionals die werken bij de gemeente Den Haag en ketenpartners zich te laten ontwikkelen op de gebieden grondhouding, maatwerk en regie. Erik Jan zal hierbij ingaan op de ontwikkeling en inhoud van het leeratelier en Bernard zal meer vertellen over onderzoek dat rondom het atelier is uitgevoerd. In welke mate heeft het leeratelier het gedrag van professionals veranderd? Beiden gaan vervolgens in gesprek over de implicaties van de onderzoeksbevindingen. Lees hier meer over het leeratelier. 

Lunchbijeenkomsten reeks 'Missie Menselijke Maat'

Tijdens deze reeks van lunchbijeenkomsten staat het thema ‘de menselijke maat’ centraal. Met sprekers uit de wetenschap en praktijk, en alle deelnemers, gaan we in gesprek over wat de ‘menselijke maat’ nu eigenlijk inhoudt, waarom dit van belang is en wat de rol van leiderschap hierin is en zou kunnen of moeten zijn. In de reeks wordt aandacht besteed aan het thema binnen verschillende sectoren en wordt er vanuit verschillende invalshoeken naar gekeken. Het doel is om onderling inzichten, ervaringen en kennis te delen om dit vervolgens mee te kunnen nemen in jouw eigen werk en organisatie. 

Het Leiden Leadership Centre

Het Leiden Leadership Centre (LLC) van de Universiteit Leiden is een platform voor onderzoek en onderwijs op het gebied van publiek leiderschap, gevestigd in Den Haag. Ons doel is om de kennis over publiek leiderschap te bevorderen en bij te dragen aan leiderschapsontwikkeling - zowel in de wetenschap als in de praktijk.

Let op, de voertaal tijdens deze lunchbijeenkomst is Nederlands. 

Meld je hier uiterlijk 28 november aan voor de lunchbijeenkomst

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.