Universiteit Leiden

nl en

Conferentie

Conferentie Begrijpend Lezen

Datum
woensdag 12 oktober 2022
Tijd
Locatie
Engels Conference Center
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Effectief leesonderwijs geven. Zo snappen ze het echt!

Leren lezen is van wezenlijk belang voor schoolsucces en in het dagelijkse leven. Uit internationaal onderzoek weten we dat Nederlandse leerlingen tot 15 jaar steeds meer moeite hebben met begrijpend lezen.

Dit jaar staat het thema Effectief leesonderwijs centraal op de conferentie van het Kenniscentrum Begrijpend Lezen, naar aanleiding van het rapport Sturen op begrip: Effectief leesonderwijs in Nederland. Over de puzzelstukjes is al veel bekend. Maar hoe leg je de puzzel?

Lees meer over de conferentie Begrijpend Lezen

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.