Universiteit Leiden

nl en

Leraar VHO in Frans (MA)

Benodigde documenten

Verplichte documenten

Je moet onderstaande documenten toevoegen aan je toelatingsaanvraag voor de lerarenopleiding.

Je moet een kopie uploaden van de pagina('s) met je persoonlijke details en pasfoto. 

 

Benoem hierin opleidingen en (werk)ervaring tot op heden. Bij aanmelding voor het World Teachers Programme is een Engelstalig cv vereist.

  • Scans van diploma’s en bijbehorende diplomasupplementen of cijferlijsten.*

Allereerst vragen we om scans van deze documenten. Wanneer je wordt toegelaten tot de master ontvang je instructies over hoe je het Admissions Office gewaarmerkte kopieën stuurt.

De documenten moeten opgemaakt zijn in de originele taal. Als de documenten niet in het Nederlands, Engels, Frans of Duits zijn, voeg dan een officiële vertaling in het Engels toe. 

* Vakmaster nog niet afgerond? Upload in dit geval een door de onderwijsadministratie ondertekende en gestempelde cijferlijst. De vakmaster moet afgerond zijn voor start van de lerarenopleiding.

Je kunt een toelatingsverzoek indienen voordat je de uitslag hebt van een taaltoets. Als een taaltoets vereist is en je tot de master wordt toegelaten, zal het resultaat van de vereiste taaltoets als toelatingsvoorwaarde worden opgenomen in het toelatingsbesluit.

Na het indienen van je toelatingsaanvraag ontvang je een verzoek om aanvullende informatie aan te leveren via een digitaal formulier. Je aanmelding wordt pas in behandeling genomen na ontvangst van dit formulier. 

Terug naar

>> Aanmelding en toelating

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.