Universiteit Leiden

nl en

Europa Instituut houdt succesvolle PhD-dag 2024

Op 20 juni 2024 organiseerde het Europa Instituut de jaarlijkse PhD-dag in het Gravensteengebouw. Promovendi in Europees recht kwamen bijeen om hun onderzoeksprojecten te presenteren, input van voorlopige bevindingen te delen en te discussiëren met collega's en begeleiders. De dag was gevuld met interessante presentaties en bood een platform voor het uitwisselen van ideeën en constructieve feedback.

De dag begon met een paar woorden van Moritz Jesse. Hij benadrukte het belang om PhD-voortgang te bespreken in een informele, open en ondersteunende omgeving, waar de kandidaten waardevolle feedback op hun werk konden krijgen.

Dit bericht gaat verder op de Engelse pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.