Universiteit Leiden

nl en

Gianclaudio Malgieri aangesteld in de Programmacommissie van PLSC

Gianclaudio Malgieri, universitair hoofddocent en bestuurslid bij eLaw, is aangesteld in de Programmacommissie van PLSC, de Privacy Law Scholarship Conference, één van ’s werelds meest bezochte academische privacyconferenties. Gianclaudio is de enige vertegenwoordiger van een Nederlandse universiteit en één van de slechts drie Europeanen in de commissie.

Gianclaudio Malgieri

De Privacy Law Scholars Conference (’’PLSC’’) promoot de wetenschap op het gebied van privacy, breed gedefinieerd, door workshopsessies en academische dialoog aan te bieden die openstaan voor wetenschappers in alle disciplines van over de hele wereld. De kern van PLSC is werkgerelateerd aan privacywetgeving, inclusief de sociale wetenschappen, computer- en data science en andere gebieden. De volgende PLSC-conferentie wordt in juni 2024 gehouden in de Verenigde Staten. Kijk voor meer informatie op de website van Privacy Law Scholars Conference

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.